9 d’octubre del 2006

El C.A. Diànium en la popular d'Altea
Maxine Mc Kinnon, Cristina Bertomeu, Quique Vicens i Maria Perello vencen en les seues categories

09-10-06. El dilluns passat es va celebrar a Altea la XII edició de la tradicional Carrera Popular 9 d'Octubre. El Club d'Atletisme Diànium Baleària-Pavasal-Iscomar-Travermed va obtindre 7 pòdiums, 4 dels quals van ser primers llocs.

En la prova reina, de 8.500 m, van participar els atletes veterans del club: Maxine Mc Kinnon va vèncer la prova en dones i Antonio Masanet va obtindre un magnífic 5è lloc en hòmens. També van prendre part Fani Ochoa, que es va quedar a un pas del pòdium, amb la seua 4a plaça, Mª Angels Ochoa, Paqui Bolufer i Sebastià Mahiques.

En cadets, en una prova de 3.000 m, els resultats no van poder ser millors: Cristina Bertomeu va guanyar en xiques i Rainer Schreiber va obtindre el segon lloc en xics.

En infantils, en 1.500 m, tabé vam obtindre molt bons resultats amb el segon lloc de Rosa Durà i el tercer de Maria Schreiber.

En alevins, en 1.000 m, Quique Vicens va imposar el seu ritme des del començament de la cursa fins al final i va guanyar la prova amb gran autoritat. Raul Bertomeu va quedar 7è.

En benjamins, Maria Perello també va mostrar la seua superioritat durant tota la prova i va obtindre una victòria brillant. Ana Dura va quedar fregant el pòdium amb la seua 4a plaça.

En prebenjamins, amb 400 m, Alicia Vicens va quedar segona i Lúa Fernandez 9a.