28 d’octubre del 2006

Miquel Piera 2n en la I Milla Nacional Patrimoni de la Humanitat d'Elx

28-10-06. El dissabte de vesprada es va disputar a Elx la I Milla Nacional Patrimoni de la Humanitat. Valia la pena anar només per a vore els atletes de primer nivell internacional que disputaven la milla d'elit, tant en categoria masculina com femenina: Arturo Casado (4t en 1500 en l'últim campionat europeu disputat a Gotemburg), José Antonio Redolat, Juan de Dios Jurado, Maite Martínez (finalista en 800 en Gotemburg) i Rosa Morató, entre altres estrelles estaven convidats a l'event.

Miquel Piera va participar en la prova i va començar per la mitjania del grup; a poc a poc va anar escalant posicions i va arribar a anar comandant el grup, però a escassos metres del final es va vore sorprés per un corredor de Crevillent que li va prendre la primera plaça. Va acabar segon, amb un temps excel·lent; va fer els 804 m en 2:44