7 d’octubre del 2006

El C.A. Diànium en la XXIII MIlla d'Eivissa
11 pòdiums per al club.

07-10-06. El dissabte, 7 d'octubre va tindre lloc la XXIII edició de la Milla d'Eivissa. Com és tradicional, el Club d'Atletisme Diànium Baleària-Trabermed-Iscomar.Pavasal no va faltar a la cita. Va participar una bona colla d'atletes i van obtindre molt bons resultats:

Sofia Ibáñez va quedar 2a en la categoria iniciació femení.
Aina Fornés i Alba Sánchez van copar els dos primers llocs de la categoria aleví femení, seguides molt de prop per Marina Crespo, en el quart lloc.
Miquel Piera va quedar primer en aleví masculí, amb un gran avantatge sobre els seus perseguidors.
Noemi López i Ana González van ocupar els dos primers llocs en cadet femení.
Daniela Ivars, primera en juvenil femení.
Maria José Bertomeu, 3a en veterans I femení i Xelo Català, 1a en veterans II femení
Francis Sánchez, segon i Ismael Naranjo, tercer, en veterans I masculí.

També van participar: Pau Sánchez en minibabys masculí, Jordi Jorro en sènior masculí, Reyes Ibáñez en infantil femení, Reyes Sáez i Ildegar Ferrer en veteranes femení, Vicent Fornés, Pedro Mateo i Javier Albero en veterans masculí.

Els xiquets del Club no van desaprofitar l'ocasió per a demanar autògrafs i fer-se fotos amb Juan Carlos Higuero, bronze en 1500 i en 5000 en els recents campionats europeus d'atletisme celebrats aquest estiu a Göteborg, que actuava de mantenidor de la prova d'èlit, i altres corredors d'aquesta milla d'èlit, com el guanyador, l'espanyol Daniel Lahaba, del Platges de Castelló.