18 d’octubre del 2006

IV Combinada de ciclisme i atletisme a Dénia


Per quart any consecutiu, el club d'Atletisme Diànium i el Club Ciclista Dénia organitzen la Prova Combinada de Ciclisme i Atletisme a Dénia que tindrà lloc el proper diumenge dia 12 de novembrede matí.

Com ja és tradicional, la prova es farà sobre un circuit de 3,8 km, entre el carrer Marqués de Campo, el port i l'escullera nord. Primer es farà la prova ciclista, que farà 7 voltes al circuit. Després tindrà lloc la carrera a peu, on els corredors i corredores faran 2 voltes al mateix circuit.

Els participants podran triar si volen participar en la prova ciclista en la carrera a peu o en les dues proves; per això, hi haurà un xicotet descans entre elles. Després, per un procediment aleatori, es generaran les parelles d'un/una ciclista + un/una corredor a peu, que participaran per parelles sumant els dos temps.

Es contempla una categoria única. Hi haurà premis a les 3 primeres ciclistes (dones), als 3 primers ciclistes (homes), a les 3 primeres corredores a peu, als 3 primers corredors a peu, i a les 3 parelles amb els millors temps (sumats).

Les inscripcions es faran el mateix dia de la prova, una hora abans del seu començament.

Es tracta d'una prova festiva que va començar ara fa 4 anys amb motiu de la celebració del 25 aniversari de tots dos clubs.