22 d’octubre del 2006

Emilio Vizcaya venç en el XXII Cross Carrefour Sant Joan

22-10-06. Emilio Vizcaya va repetir, per segon any consecutiu, el triomf en el Cross Carrefour Sant Joan, en una prova en què van participar 5000 atletes.

Al final de la prova, Emilio anava en un grup de 4 corredors, però va fer un fort canvi de ritme que no fa poder seguir ningú més, i va entrar en meta en solitari, amb un temps de 15:25. Emilio, va baixar en 15 segons la seua marca personal i es va quedar a 6 segons del rècord de la prova. Darrere d'ell van entrar Raúl Guevara del CA Eliocroca i juan Antonio Fernández, del CA Benidorm.

Del Club d'Atletisme Diànium, també van participar Antonio Masanet, 7è en veterans, amb 16:50, Lluisa Miralles, 5a en sènior femenina, amb 21:00, Vicent Llopis Cheli i Perfecto Puig