21 de gener del 2007

Juan Martínez, primer a la Mitja Marató de Santa Pola

21-01-07. El diumenge, 21 de gener, es va disputar la XVIII edició de la Mitja Marató de Santa Pola, com és tradicional, amb una altíssima participació. 4654 corredors van acabar la cursa. El prestigi que ha aconseguit aquesta prova fa que en cada edició que es celebra, es combreguen una gran quantitat d'atletes vinguts de totes les terres valencianes i tembé de totes les altres comunitats autònomes espanyoles. En aquesta ocasió, el guanyador va ser Abdelhadi El Mouaziz, del Kelme. Dóna una idea del gran nivell que s'hi va aplegar el fet que més de 300 corredors van acabar la mitja marató a un ritme de menys de 4 minuts el km. Entre ells, dos atletes del nostre club: Juan Martínez, va repetir triomf en la seua categoria veterans C; va fer els 21 km de la prova en 1:15:52, a 3:36 el km; Víctor Fernández continua en la seua progressió ascendent, millorant marques dia a dia; va acabar el 28è de l'exigent categoria de veterans A; va fer els 21 km de la prova en 1:18:59, a 3:45 el km.

La resta de participants del nostre club també van fer molt bones curses, com a demostració del bon paper que estan fent en la seua preparació i l'esforç que posen en cada cursa en què participen: Luis Vicens va fer 1:27:30, a 4:09 el km; Antonio Fernández Luna, 1:35:41, a 4:32 el km; Eduardo Muñoz, 1:37:51, a 4:38 el km; i Juan José Miralles, 1:38:18, a 4:40 el km.