29 de gener del 2007

El C. A. Diànium i l'Ajuntament de Dénia organitzaran el Campionat provincial infantil i cadet

29-01-07. El proper dissabte, 3 de febrer, el Club d'Atletisme Diànium i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia organitzaran en la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal, el campionat provincial infantil i cadet d'atletisme de la temporada d'hivern.

La prova començarà a les 10:30 del matí amb les curses de tanques i els concursos de pes, llargada i alçada i acabarà sobre les 14:00, després de les curses de fons, amb el lliurament de medalles.

Les inversions que en els últims anys ha dut a terme l'Ajuntament de Dénia en la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal han fet possible que tornen les competicions federades al poliesportiu de Dénia. Després de molts anys sense cap, l'any passat ja van organitzar un altre campionat provincial, i en aquesta temporada estan previstos, a més a més d'aquest campionat provincial que es disputarà el dissabte, un critèrium de llançaments el dia 10 i un control de diferents categories al mes de març. Posteriorment i fins que acabe la temporada, hi haurà encara alguna competició més, però no podem encara donar les dates, ja que la Federació no ha decidit encara el calendari de la temporada d'aire lliure.