13 de gener del 2007

Saïd Dai Day venç a la Cursa de Nadal de Gata.
Víctor Fernández, 2n, i Vicent Llopis Cheli, 3r, en veterans.

13-01-07. Dissabte, dia 13 de gener es va disputar la I Cursa de Nadal de Gata, inicialment prevista per al dia 23 de desembre, però que es va haver d'ajornar per la pluja. Del Club d'Atletisme Diànium Baleària-Travermed-Iscomar-Pavasal hi va haver una bona participació.

Malgrat que l'endemà tenia un compromís important en el cross d'Elda, campionat autonòmic de cross per equips, on l'equip del C.A. Diànium es jugava la classificació per al campionat d'Espanya, el corredor de Gata Saïd Dai Day no es va voler perdre la festa en el seu poble i, va participar en la cursa a mig gas, reservant-se per al compromís d'Elda; així i tot, no va donar opcions als seus rivals i va guanyar la cursa amb total autoritat, per davant d'Ignacio Cardona, de Xàbia, i Juan Antonio Mas, de Pedreguer. Saïd va ver els 5,7 km de la cursa en 18:08, a una mitjana de 3:11 el km.

El pòdium de veterans va tindre un clar color del nostre club: Víctor Fernández va obtindre el segon lloc de la categoria, i el 8è de la general de la cursa. Va invertir un temps de 19:50, a 3:29 el km. Vicent Llopis Cheli va entrar en meta immediatament darrere de Víctor, invertint 19 segons més i va ocupar la tercera plaça de veterans.

Del nostre club va anar també una bona colla de corredors populars, que van fer pujar fins a 20 la participació total del club, segons les llistes de Som Esport