14 de gener del 2007

L'equip sènior masculí del C.A. Diànium al Nacional de cross curt
L'equip infantil femení guanya en la seua categoria

14-01-07. El passat diumenge es va disputar a Elda el Cross Mancomunitat del Vinalopó, campionat autonòmic de cross per equips per a les categories superiors. El C A. Diànium hi participava amb el seu equip sènior masculí amb les esperances posades a classificar-se per al Campionat d'Espanya de cross, que es disputarà a Andalusia (Jerez de la Frontera) el proper dia 25 de febrer, malgrat que enguany amb l'aparició en escena del club Decathlon d'Elx, amb els germans Esteso al cap, ho feien més difícil. Però a la fi, per tercer any consecutiu, ho van aconseguir. Lkhalifa Boutari 5è, Emilio Vizcaya 6è, Saïd Dai Day 12è i Antonio Masanet 28è van aconseguir els 51 punts que van portar l'equip a la quarta posició, només amb només 5 punts més que el terner, el Benacantil Puesrto de Alicante. En els dos primers llocs no va haver sorpreses i van ser ocupats pel Platges de Castelló i Decathlon Elx, que van empatar a 28 punts.

En aquesta mateixa cursa també van participar Juan Martínez 37è, Perfecto Puig 38è i José Miguel Carpi 48è.

També vam tindre bona participació en les categories menors. L'equip infantil femení var quedar en primera posició, Tiffany Kelleway 5a, Alba Sánchez 9a, Marina Crespo 13a, Jasmina Kelleway 14a i Laia Far 18a.

L'equip cadet femení van quedar en 6a posició amb Paula Moreno 11a, Eloise Taylor 21a, Llúcia Sánchez 44a i Ana gonzález 51a.

També van participar, en júnior Daniel Cano 19è; en juvenil Benita Breiter 5a, Daniela Ivars 19a i Rainer Schreiber 40è; en cadet Marc Pastor 23è; en infantil masculí Miquel Piera 9è; en aleví Enrique Carpi 3r i Ginés Arcas 12è; en benjamí Adrián Carpi 6è.