6 de gener del 2007

Lkhalifa Boutari, 4t, i Juan Martínez, 10è, en la Volta a Peu de Xeraco
Quique Vicens guanya en alevins

06-01-07. Un bon grup de corredors del C.A. Diànium van participar el dia de Reis, 6 de gener, de matí, en la VII Volta a Peu a Xeraco, amb un recorregut agradable, entre les marjals i la platja, amb eixida i meta en el nucli urbà, i un dia espèndid, assolellat, que va afavorir una altíssima participació de 1200 corredors.

A més a més del gran nombre d'atletes populars participants, la cursa va atraure també un bon grup d'atletes de la millor èlit nacional, com Yassine Abatourab, de Huesca i Hicham Ettaichmi, de Salamanca, que van ser els guanyadors. Entre ells, l'atleta del C.A. Diànium Lkalifa Boutari va aconseguir una magnífica 4a posició, fen els 14.300 m del recorregut en 44:29, a 3:07 el km. Junt a ell, van obtindre molt bons resultats també Juan Martínez, que malgrat ser veterà va quedar el 10è de la general amb 50:03, a 3:30 el km, i Víctor Fernández, que va quedar el 19è amb 52:50, a 3:41 el km.

Junt amb ells, van prendre part Juan Miguel Molines, el 47 (55:23), Luis Vicens, el 70 (56:50), Antonio Fernández Luna (1:00:05), Juan José Miralles (1:01:15), Lorenzo Fernández Luna (1:04:12), Eduardo Muñoz (1:05:08), Francisco Muñoz (1:07:40), José Mª Jorro (1:10:54), José Luis Sánchez (1:15:41), Isaïes Fayos (1:15:42), Francisco Català (1:19:25), Vicente Llobell (1:19:50) i Valeriano Pons (1:19:59)

En les curses menors, va participar Quique Vicens, amb un resultat immillorable, ja que va ser el guanyador de la categoria aleví masculí, en una cursa de 800 m.