16 de febrer del 2008

Campionat Autonòmic absolut de PistaCoberta

Emilio Vizcaya campió autonòmic de 3000 m llisos.
Berta Rivera, 3a en 3000 m llisos femení.
També participen: Aina Fornés 4a en alçada i Dani Cano 5è en 800 m llisos.



16-02-08. Dissabte va tindre lloc al Palau Lluís Puig el Campionat Autonòmic Absolut de Pista Coberta. El campionat es va desenvolupar en dues jornades.

En la jornada de matí, el primer a participar va ser Dani Cano, en la 2a sèrie de 800 m llisos. Quan faltaven tres voltes per al final, Dani va canviar el ritme i va trencar el grup que fins aleshores s'havia mantingut unit. Va estar estirant del grup fins que a l'última volta, en un esprint fortíssim va entrar a meta en segona posició a molt moques centèsimes del primer. Així es va poder classificar per a la final que es va disputar en la jornada de vesprada, on va aconseguir un boníssim 5è lloc, amb un temps de 2 minuts, en una carrera tàctica.

El mateix matí, va participar Aina Fornés que a pesar de ser infantil havia fet la mínima per a participar en la prova de salt d'alçada. Aina va fer una marca de 1,44, ja que en ser un campionat absolut, la següent alçada del llistó estava a 1,54 i Aina no la va poder superar, cosa que li havera significat millorar la seua marca personal. Amb tot va obtindre el 4t lloc de la competició.

L'estrella del matí va ser Arturo Casado, que va participar, fora de concurs, en la primera semifinal de 800 m llisos, que va guanyar amb contundència.

Els millors resultats per al nostre club van vindre en la jornada de vesprada. Berta Rivera va participar en la prova de 3000 m llisos, on va aconseguir el primer pòdium per al Diànium, va ser 3a amb un temps d'11:30.

Immediatament després Emilio Vizcaya va prendre part en la cursa masculina de 3000 m llisos. Va ser una cursa tàctica; es van córrer els dos primers quilòmetres a ritme de 2:54. A poques voltes del final, Emilio va fer un canvi de ritme i va trencar la cursa; en l'última volta, va augmentar encara més el ritme, Emilio va fer els 200 m en 26 segons, i va entrar en meta en solitari, amb un temps de 8:36,46. El segon classificat, Juan de Dios Salamanca del Benacantil Puerto de Alicante, i el tercer, Fèlix Pont del Fent Camí Mislata, mostren el bon nivell de participació que va haver en la prova.