16 de febrer del 2008

Campionat Provincial Cadet i Juvenil de Pista Coberta

C.A. Diànium: Campionat Provincial Cadet i Juvenil de Pista Coberta
Tres campionats: Pablo Gómez-Pimpollo en pes, Carlos heredero en 1000 m l i Mili Lovell en triple salt
Tres pòdiums més: Fabio De Sousa 2n en pes, Christian Escribano 3r en 1500 i Mili Lovell 3a en 60 m tanques

16-02-08. Sissabte es va celebrar a la pista d'atletisme d'Elx el Campionat Provincial Juvenil i Cadet de la temporada de pista coberta.
En la categoria juvenil, Pablo Gómez-Pimpollo i Fabio De Sousa van participar en la prova de llançament de pes, quedant 1r i 2n respectivament, amb unes marques de 13,24 m i 13,09 m.
Christian Escribano va participar en la prova de 1.500 m, quedant en 3a posició, amb una marca de 4:39.
Cristina Bertomeu va participar en la prova de 200 m llisos, quedant en 4t lloc, amb una marca de 29,35 s.
En la categoria cadet, Carlos Heredero va quedar Campió Provincial en la prova de 1.000 m llisos, amb una marca de 2:43, i el seu company d'equip Marc Pastor va quedar 5è amb una marca de 2:55 millorant la seua marca personal.
Paula Moreno i Beatriz Ferrer, van participar en la prova de 1.000 m llisos, quedant 5a i 8a respectivament, amb unes marques de 3:30 i 3:45.
En la prova de 60 m llisos van participar les atletes Beatriz Ferrer, Diana Caminal i Isabel Caminal, que van quedar respectivament 4a, 5a i 6a, amb unes marques de 9.49, 9.56 i 9.65.
Adrià Llobell va participar en la prova de llançament de pes, quedant en 10è lloc, amb una marca de 9,29 m.
Mili Lovell, va quedar Campiona Provincial en triple salt, amb una marca de 9,56 m. i 3ª en la prova de 60 m tanques, amb una marca de 11.12.