9 de febrer del 2008

Campionat provincial absolut:
Dani Cano tercer en 800 m l, Vicente Costa 5è en 60 m l

09-02-08. Dani Cano va participar en el campionat provincial absolut de la temporada de pista coberta, que va tindre lloc dissabte 9, de vesprada, en la pista d'atletisme de Benidorm.

L'atleta del Diànium va participar en la prova de 800 m l on a pesar de ser júnior va quedar en tercera posició amb un temps de 2:01. La prova, amb un fort vent que dificultava molt la marxa dels corredors, va ser guanyada pel corredor del Club Decatlón d'Elx, Jesús Sepulcre.

Aquest resultat li dona a Dani Cano l'accés directe a participar en el campionat autonòmic absolut de P.C. que es celebrarà el proper dissabte en el Palau Lluís Puig de València.

En aquesta prova, Dani Cano es va trobar competint amb Paco Martínez, que va ser el seu entrenador fins fa un parell d'anys en què Paco es va traslladar a Alacant. En aquesta ocasió Dani el va guanyar per una sola posició i uns escassos segons.

També va competir el velocista del Diànium Vicente Costa en la prova de 60 m l; va quedar en 5a posició amb una marca de 7,34.

Els dos corredors, participaran, juntament amb altres atletes del Diànium, el proper dissabte, en el campionat absolut de pista coberta que es celebrarà al palau Lluís Puig de València.