Campionats autonòmics cadet i juvenil

El C.A. Diànium en els campionats autonòmics cadet i juvenil.
Carlos Heredero campió en 600 m llisos i subcampió en 60 m llisos.
Christian Escribano 3r en 800 m llisos

02/03/08. Aquest cap de setmana, atletes del C.A. Diànium han participat en els campionats autonòmics cadet i juvenil de pista coberta que no es van poder celebrar en el Palau Lluís Puig, com és habitual, per causa de les obres d'acondicionament que està sofrint en els preparatius per al campionat del món de pista coberta que s'hi celebraran els propers dies del 7 al 9 de març.

El campionat autonòmic juvenil va tindre lloc a Gandia el dissabte, dia 1. Els resultats van ser:
Cristina Bertomeu cinquena en la seua sèrie en el 400 ml amb un temps de 1'06" igualant la seua marca personal.
Christian Escribano 3r autonòmic en 800 (bronze) amb un temps de 2:09
Fabio de Sousa 4t en llançament de pes amb una marca de 13.96 metres, empatat amb el tercer classificat.
Pablo Gómez-Pimpollo 5è en pes amb una marca de 13.76 metres

Aquests dos atletes, tant Fabio com Pablo van realitzar la marca mínima que els permetrà assistir al Campionat d'Espanya Juvenil que es celebra en Sant Sebastià el cap de setmana del 15 al 16 de Març.

El campionat autonòmic cadet va tindre lloc a València el diumenge 2. Els resultats del C.A.Diànium van ser:
Camilla Lovell va participar en 60 m tanques amb un temps de 10,75 s i va ser 9a en triple salt amb 9.73 m
Beatriz Ferrer va participar en 300 m llisos (48.35) i en 60 m llisos (9.16)
Sarah Webster en 300 ml (47.20) i en 60 m llisos (8.98)
Diana Caminal en 300 m llisos (50.36) i en 60 m llisos (9.20)
Isabel Caminal en 300 m llisos (51.76) i en 60 m llisos (9.31)
Gina Thornton en 1000 m llisos (4:22.76) i en 60 m llisos (9.91)
Gessamí Bordes en 60 m tanques (10.45) i en 60 m llisos (8.74)
Paula Moreno va quedar 6a en 1000 m llisos amb 3:23.70
Adrian Llobell va ser 5è en llançament de pes, amb 9.72 m
Marc Pastor 5è en 600 m llisos amb 1:34.23
Carlos Herdero primer (campió autonòmic) en 600 m llisos amb 1:27.77 i segon (subcampió autonòmic) en 60 m llisos amb 7.57

Carlos participarà el cap de setmana del 15 al 16 de març en el Campionat d'Espanya Cadet que es celebrarà a Oviedo en la prova de 600 ml, encara que posseeix també les marques mínimes de participació en les proves de 60 ml i 1000 ml.