5a Mitja Marató Ciutat de Dénia

Èxit de participació i d'organització en la 5a Mitja Marató Ciutat de Dénia
Maxine McKinnon 1a i Saïd Dayday 3r en la classificació absoluta
Berta Rivera 1a i Juan Martínez 2n en les seues categories

30-03-08. El passat diumenge 30 de març va tindre lloc la 5a edició de la Mitja Marató Ciutat de Dénia; la participació va ser un èxit; 600 corredors vinguts de totes les terres valencianes van omplir els carrers de Dénia i es van deixar la seua suor, cadascú amb els seus propis objectius; alguns amb la intenció d'emportar-se un trofeu o fer un bon temps, però altres es van quedar satisfets només amb el fet d'arribar al final dels 21 km de recorregut.

El Club d'Atletisme Diànium vol agrair a l'Ajuntament de Dénia la seua gran ajuda; així com les aportacions dels col·laboradors Policía Local Dénia, Creu Roja Dénia, Protecció Civil Dénia, Coca-Cola, Restaurant Mena, AiguaBona, Ale-Hop, Excma. Diputació d'Alacant, Conselleria d'Infraestructures i Transports de la Generalitat Valenciana, Grefusa, Ripoll Femenia S.L., Carreraspopulares.com, Solan de Cabras, Travermed Gestió Inmobiliària i Port Esportiu Marina de Dénia sense la qual aquesta mitja Marató no haguera estat possible. I naturalment, no podem oblidar el treball silenciós però efectiu realitzat pels més de 200 voluntaris que desinteressadament van oferir el seu treball perquè tot funcionara perfectament el dia de la cursa.

El guanyador de la cursa, Mjibar Abdelilah va invertir 1:07:23 en fer els 21 km del recorregut. El primers dels atletes del C.A. Diànium en arribar a meta va ser Mohamed Saïd Dayday, que el mateix dissabte, de vesprada, s'havia proclamat campió autonòmic absolut de 10000 m llisos en una cursa celebrada en la pista del Poliesportiu Municipal de Dénia.

La guanyadora absoluta va ser l'atleta veterana del C.A. Diànium Maxine McKinnon, que va invertir un temps de 1:21:10. Recordem que Maxine va quedar 3a en mitja marató en el campionat del món veterà disputat la setmana passada a França.

Els atletes del Diànium van obtindre dos pòdiums més: Juan Martínez va quedar 2n en la categoria veterà A masculí i Berta Rivera primera en la categoria sènior femení.

Destaquem també l'actuació de Víctor Fernández 4t en l'exigent categoria de veterà A masculí i Sonia Estévez 4a en sènior femení.

Per part del C.A. Diànium també van prendre part Francisco Muñoz, Tony Woodall, Eduardo Muñoz i Lluïsa Miralles.

Podeu trobar les classificacions completes i un extens reportatge fotogràfic en la web de Somesport http://www.somesport.com

Estava previst donar una medalla commemorativa, donada per la Diputació d'Alacant, a tots els corredors que arribaren a la meta, però per problemes de distribució no van arribar fins al dilluns, l'endemà de la cursa. Aquestes medalles estan disponibles a les oficines del Poliesportiu Municipal de Dénia perquè aquell que vulga puga anar a arreplegar la seua.