16 de març del 2008

Campionats d'Espanya cadet i juvenil
Carlos Heredero, campió d'Espanya de 600 m llisos cadet

16-03-08. Aquest diumenge a Oviedo l'atleta de CA Diànium, Carlos Heredero Díez, es va proclamar Campió d'Espanya de 600 ml, en categoria cadet, amb una marca de 1:27.17 realitzant una sensacional carrera que va dominar des del principi fins al final arribant a meta amb una diferència de 2 segons sobre el segon classificat.

Ja en semifinals va demostrar el seu excel·lent estat de forma vencent amb el millor temps de tots els participants i després en la final va confirmar la seua primera posició del rànquing nacional cadet.

Aquesta medalla ve a tancar una temporada hivernal prou brillant d'aquest atleta, que ha entrenat dur durant tot l'hivern al costat del seu entrenador Juan Vte. Moreno Hernández i als seus companys, algunes de les quals es van desplaçar a Oviedo per a vore-li guanyar aquesta medalla.

En una altra competició, el Campionat d'Espanya Juvenil que es va celebrar en Sant Sebastià, es van desplaçar dos atletes del Diànium, Fabio de Sousa i Pablo Gómez-Pimpollo per a participar en la prova de llançament pes, que van estar un poc per sota de les seues marques habituals i van acusar la no presencia del seu entrenador Juan Vte. Moreno que es trobava a Oviedo.