24 de setembre del 2009

Assemblea general ordinària 2009


24-09-09. El dijous passat, el Club d'Atletisme Baleària Diànium va celebrar la seua assemblea general ordinària, en la sala d'usos múltiples de la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal de Dénia.

Es va començar per presentar el balanç econòmic de la temporada 2008-09, en què amb uns començaments difícils allà pel setembre de 2008, amb uns deutes considerables, deguts a la retirada inesperada de dos dels espònsors, al llarg de la temporada, i gràcies al pla d'estalvi dut a terme per la directiva, ara es pot dir que l'economia del club és justeta, però no corre perill.

Es va fer un repàs de l'any esportiu, marcat per l'estreta col·laboració del Club amb l'Escola Municipal d'Atletisme de Dénia, la col·laboració en equips amb el Club d'Atletisme Sant Joan, la participació dels atletes del club en campionats d'Espanya individuals, campionat d'Espanya Escolar del CSD (selecció valenciana), campionat d'Espanya de clubs cadet masculí (junt amb el C. A. Sant Joan), campionats autonòmics i campionats provincials de les diferents categories.

Es va fer un repàs, també de les competicions que ha organitzat el Club d'Atletisme Baleària Diànium en la temporada passada: Volta a Peu a la Xara (junt amb el festers, l'ajuntament de la Xara i el C.A. La Xara), Cross Escolar Municipal de Dénia, Cursa Solidària a benefici de l'Associació Ludai, Mitja Marató Ciutat de Dénia, ajuda al club ciclista en les competicions que organitza, Campionat provincial infantil i cadet de proves combinades en pista coberta, Campionat provincial cadet d'aire lliure (en Alacant, per les obres de la coberta del Poliesportiu Municipal de Dénia) i les proves d'atletisme dels Minijocs Olímpics de la Marina Alta.

Es va elegir la junta directiva que portarà lels regnes del club durant les properes 4 temporades, encapçalada pel president Miguel Piera, dos vicepresidents Manolo Mas i Ricard Pérez, secretari Vicent Fornés, tresorer Ximo Pastor i vocal Teresa Sánchez.

Després es van aprovar els pressupostos per a la temporada 2009-10, que continuen sent austers, però que ja no tenen l'urgència econòmica que van haver de tindre, necessàriament, els de la temporada passada.

En acabant es va presentar el projecte esportiu de la temporada vinent: Continuar amb la col·laboració amb l'Escola Municipal d'Atletisme de Dénia, mantindre la política d'associacions amb altres clubs per tal de facilitar la participació dels nostres atletes (Club d'Atletisme Sant Joan en xics i Club d'Atletisme l'Alcúdia en xiques), intentar presentar un equip absolut masculí i femení en el provincial i l'autonòmic de pista coberta, i com a mínim, masculí en l'autonòmic de cross amb possibilitats per a classificar-se per al campionat d'Espanya, col·laborar amb el Consorci Esportiu de la Marina Alta per a la posada en marxa de la primera lliga comarcal d'atletisme escolar. El club organitzarà les següents competicions: Volta a Peu a la Xara (junt amb el festers, l'Ajuntament de la Xara i el C.A. La Xara), Cross Escolar Municipal de Dénia, Cursa Solidària, Mitja Marató Ciutat de Dénia, continuar col·laborant amb el club ciclista en les competicions que organitzen ells, i 3 o 4 competicions federades, preferiblement, en la pista d'atletisme de Dénia.