26 de setembre del 2009

Maxine McKinnon guanyadora absoluta a La Xara
El club obté 9 pòdiums més

26-09-09. Dissabte passat el va celebrar la 9a volta a peu a La Xara. Com ja és tradicional, el Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar en l'organització juntament amb els festers, l'Ajuntament de la Xara i el C.A. La Xara.

La prova va comptar amb molt bona participació: més de 600 atletes de totes les categories, des de barrufet fins a veterans.

Com era d'esperar, del nostre club hi va haver molt bona participació i molt bons resultats. Maxine McKinnon, la veterana atleta dels nostre club, va ser la guanyadora absoluta en dones; amb un temps de 27:40 va fer els 7400 m del recorregut de la prova reina, per davant de moltíssimes i molt bones atletes més joves. Juan Martínez va ser també el guanyador en la categoria veterà masculí, amb un temps de 26:44. El següent a entrar a meta va ser Dionisio Cheli (30:48), Cristina Bertomeu, que per primera vegada participava en la prova sènior i ho vafer molt bé, va quedar en 12 posició sènior femení, amb un temps de 37:18, acompanyada per la seua entrenadora, Maribel Mira (37:26); completen la participació del club Ximo Pastor, Aida Pérez i Jaime Avargues.

En les curses menors, els èxits del nostre club van vindre en totes les categories: En barrufet masculí, 10è Pablo Sánchez. En prebenjamí femení, 2a Marina Collado i 5a Maria Escortell. En benjamí femení, primera Lua Fernández i 3a Laura Jiménez. En aleví femení, primera Maria Perelló. En infantil masculí 1r Miquel Piera, 4t Raúl Bertomeu i 7è Saúl Díaz. en infantil femení primera Alba Sánchez i 2a Patrícia Mas. En cadet masculí 1r Manel Mas.