19 de setembre del 2009

Emilio Vizcaya segon en el Cross Nocturn d'Ibi

19-09-09. Dissabte passat es va disputar a Ibi el Cross Nocturn d'Ibi, sota una distància de 5800 m. El Club d'Atletisme Baleària Diànium va estar representat per Emilio Vizcaya, que va tindre una participació excel·lent. Emilio va arribar a meta en segona posició, fent el recorregut en un magnífic temps de 18:16 i arribant a meta, en un espectacular esprint, junt amb el guanyador, l'atleta Hassane Ahouchar, del Cárnicas Serrano. 15 segons més tard, arribava el tercer classificat, el també marroquí, afincat a València, Amine Chaoui.

El recorregut constava de 3 voltes a un circuit, format completament de pujades i baixades que castigaven constantment els atletes participants. Emilio es trobava molt satisfet del seu rendiment en aquesta primera cursa de la temporada, on va aconseguint la forma física necessària per a afrontar la temporada que ara comença. La pròxima cita del corredor del Diànium serà la setmana vinent en la milla de Gandia