10 de novembre de 2009

Aina Fornés, convocada per la Federació Espanyola


10.11.09. La jove atleta del Club d'Atletisme Diànium, Aina Fornés, ha sigut convocada per La Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) i el Consell Superior d'Esports (CSD) a una concentració que tindrà lloc durant les vacances escolars de Nadal.

Segons s'explica en la convocatòria, l'objectiu d'aquestes concentracions és la promoció de joves amb capacitats especials per a les diferents especialitats de l'Atletisme que puguen ser integrats en el futur en l'atletisme d'Alt Nivel a través dels Equips Nacionals dels diferent nivells d'edat, contribuint al seu desenvolupament i perfeccionament esportiu.


Aina participarà en la concetració que tindrà lloc en el Centre d'Alt Rendiment de Saragossa entre els dies 26 i 30 de desembre, on participaran els atletes seleccionats dels sectors de velocitat, salt d'alçada, perxa i tanques. Aina participarà amb el sector de tanques juntament amb 11 atletes més de tota Espanya; es dóna la circumstància que en el sector de tanqus Aina és l'única participant de la categoria cadet; la resta són tots juvenils.

Aquesta és la segona ocasió en què la Federació Espanyola d'Atletisme convoca a Aina a una d'aquestes concentracions periòdiques, emmarcades dins del Programa Nacional de Tecnificación Deportiva. Recordem que l'estiu passat ja va participar en una altra concentració, que en aquella ocasió va tindre lloc a Lugo.