15 de novembre del 2009

Maxine McKinnon i Juan Martínez guanyen a la Mitja marató de Gandia

15-11-09. Els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van participar en la XV Mitja Marató de Gandia, que va tindre lloc diumenge passat, amb una participació impressionant, ja que 1782 atletes van acabar els 21097 m del recorregut, en un dia esplèndid que convidava a practicar l'esport i un recorregut completament pla.

Maxine McKinnon, va fer una cursa decidida des del començament i no va donar opcions a les seues competidores. Va ser la guanyadora en la seua categoria veteranes C i també en la categoria absoluta femenina. Maxine va fer un temps de 1:22:01, a una mitjana de 3:53 el km, aconseguint un avantatge de 6 minuts respecte a la segona classificada i 7 minuts respecte a la tercera.

Juan Martínez va aconseguir també el triomf en la categoria veterans C; Juan va fer una cursa excel·lent; va entrar en meta en la 15a posició general, amb un temps de 1:18:36, a una mitjana de 3:44 el km, traient-li 4 minuts al segon classificat de la categoria.