8 de novembre del 2009

Maxine McKinnon vencedora absoluta en la Mitja Marató de Castelló

8-11-09. Diumenge de matí es va celebrar la XXVI Mitja Marató de Castelló amb una gran participació ja que hi van prendre part 900 atletes. L'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium, Maxine McKinnon va ser la guanyadora en la seua categoria de veteranes B, però també, com ja ens té acostumats (mal acostumats) va ser la guanyadora absoluta en dones. La mitja marató és una prova molt exigent, però en aquest cas, un vent fortíssim i molt molest va fer que els 21.097 m del recorregut es feren molt més durs del que és habitual. Maxine vafer el recorregut en un temps de 1:23:34, traient-li quasi 4 minuts a la segona classificada, la també veterana Teresa Garcia, del Cárnicas Serrano; en tercer lloc de la categoria femenina, un minut i mig més tard, va entrar l'atleta de la categoria sènior Amelia Martín del C.A. La Vall d'Uixó.