15 de novembre del 2009

Emilio Vizcaya, Vicente Mas i J. Antonio Mas, en el cross de Quintanar

15-11-09. Emilio Vizcaya, Vicente Mas i J. Antonio Mas van participar en el Cross de Quintanar, que va tindre lloc el passat diumenge de matí. Els tres atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van voler comprovar el seu estat de forma en un dels primers crossos federats de la temporada i no els va anar gens malament; Emilio va entrar en meta en el 38è lloc, Vicente en el 43e i J. Antonio el 45è.

El Cross de Quintanar, televisat per Tele Deporte, va tindre un nivell altíssim; el guanyador de la cursa va ser Alemayehu Bezabeh, atleta del Bikila de Madrid, que va quedar 11è en 5000 m llisos en els Jocs Olímpics de Beijing, seguit d'atletes d'Etiòpia, Eritrea i Kenya. El primer espanyol a entrar en meta va ser Carles Castillejo, el vigent campió d'Espanya de 10000 m llisos.