29 de novembre del 2009

Aina Fornés, en una concentració autonòmica


28/29-11-09. El passat cap de setmana Aina Fornés va participar en una concentració del Programa de Tecnificació Esportiva, que va tindre lloc en la localitat de l'Alfàs del Pi, en la Marina Baixa.

El Programa de Tecnificació Esportiva està organitzat per la Federació Valenciana d'Atletisme i el Consell Valencià de l'Esport i s'hi inclouen atletes de les categories juvenil o superiors que hagen obtingut grans èxits com participació en campionats internacionals o medalles en campionats d'Espanya de les diferents categories. Però, tradicionalment, en les concetracions que organitza la Federació Valenciana, participen com a invitats, atletes de la categoria cadet que hagen destacat en les diferents especialitats de l'atletisme.

L'atleta del C. A. Baleària Diànium va participar en la concetració en el sector de tanques on, com tots sabem és una gran especialista, que ha aconseguit grans èxits a nivell autonòmic i nacional, especialment en les tanques llargues (300 m) on al mes d'octubre va quedar campiona d'Espanya cadet en el Prat de Llobregat.

Recordem que Aina també participarà al final del mes de desembre en una altra concentració, aquesta d'àmbit nacional, organitzada per la Federació Espanyola i el Consejo Superior de Deportes, en Saragossa.