17 d’abril del 2011

8a Mitja Marató de Dénia
Said Dayday 2n absolut masculí


Resultats complets: http://www.conxip.com/result.php?IdEvento=163
541 fotos de Conxip: http://www.conxip.com/galerias/main.php?cmd=album&var1=media%20maraton%20denia%202011
2500 fotos de Calygat: http://calygat.blogspot.com/2011/04/viii-mitja-marato-de-denia-2497-fotos_18.html
34 fotos dels atletes del club: https://picasaweb.google.com/104818198910741754466/MitjaMaratoDeDenia
Vídeo resum de l'Ajuntament de Dénia: http://www.youtube.com/watch?v=0oA-IkbkQDI

17-04-2011. El Club d'Atletisme Baleària Diànium i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia van organitzar diumenge passat la 8a edició de la Mitja Marató de Dénia. 550 atletes vinguts de totes les terres de la geografia espanyola van poder disfrutar del recorregut d'aquesta mitja marató, que segon van indicar molts dels atletes participants és una de les més boniques i agradables que han pogut córrer, amb la major part del seu recorregut per la vora de la mar, tot i que té alguns fragments amb el terra poc apropiat per a la pràctica d'aquest esport, com la part empedrada del passeig de les Rotes i a pesar d'alguns problemes que hi ha hagut com el de la coincidència amb una caminata dels Maristes i l'equivocació que va fer que els atletes feren 700 m de més; així que en l'edició d'enguany la distància recorreguda ha sigut de 21800 m. L'oratge ens va premiar a tots amb un dia meravellós.

La 8a Mitja Marató de Dénia ha comptat amb la participació, com a atletes, de dos membres destacats del govern valencià, el Director General d'Esports Mateo Castellà i la Directora General de Sanitat Pilar Viedma.

Els membres de la directiva del Club d'Atletisme Baleària Diànium es van mostrar molt satisfets pel transcurs de la Mitja marató d'enguany i van voler agrair a totes les persones i entitats col·laboradores que ho han fet possible; en especial a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, la Fundació Baleària i el Restaurant Mena, però també a AlfonsoPerello, Restaurant La Barcà, Frutas Pastor, Hotel Les Rotes, Restaurant El Pegoli, Ale-Hop, Centro Médico Medicina Deportiva, Fontanería Fernández Luna, Iris Centre, Ràdio Denia, Restaurant La Naviera, Lanjaron, Bar Helios, Miquel Gelater, Peretó, Dianense de Contratas, Creu Roja, Protecció Civil, Direcció General de Ports, Conselleria d'Educacio, Hermanos Pons, Les Tendes Reig, Marina de Denia, Esports Colau, carreraspopulares.com, Nou Pindaro i quasi un centenar de voluntaris que van fet possible que l'acte acabara de la millor forma possible.

Al final del matí, vam comptar amb la presència de Pepa Font, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, Ricard Pérez, gerent de la Fundació Baleària i Diego Mena, que van lliurar els premis als guanyadors de cada categoria.

El guanyador de la prova va ser Agustín Sieres, de Cullera, amb un temps de 1:17:25; molt bon temps tenint en compte qu ela distància recorreguda va ser d'uns 700 m més de l'habitual. El segon va ser Said Dayday del Club d'Atletisme Baleària Diànium, i el tercer Víctor Fernández, del C.A. Benidorm.

En dones, la guanyadora va ser Alyssa Penning, seguida de Anne Sophie Gauter i Gema Canet del C.A. Safor.

Del Club d'Atletisme Baleària Diànium, a més a més de Said Dayday que va set 2n absolut masculí, i Encarna Cardona 4a sènior femení amb 1:47:17, també hi van participar Jordi Jorro 1:36:16, Vicent Frasquet 1:44:04, Felipe Garcia 1:45:51, Gustavo Crespo 1:55:15 i Joan Ribes 1:56:01.

Els guanyadors de les diferents categories van ser:
MASCULÍJUNIOR PROMESAFEMENÍ
DIEGO MONTAGUT DE LAMOC.C CAMALLAES1ALYSSA PENNINGINDEPENDIENTE
ALEJANDRO CORCOLES SATORREINDEPENDIENTE2
JAVIER CAMARENA FERRERINDEPENDIENTE3
MASCULÍSENIORFEMENÍ
AGUSTIN SIERES GOMEZCULLERA1ANNE SOPHIE GAUTERINDEPENDIENTE
MOHAMED SAID DAYDAYC.A. DIANIUM2GEMA CANET MERIC.A. SAFOR CAFEMAX
JOSE ANTONIO RECOUSO CAAMAÑOCORUÑA COMARCA3CHRISTINA MALLETTINDEPENDIENTE
MASCULÍVETERÀ AFEMENÍ
VÍCTOR MANUEL FERNANDEZ GARCIAC.A. BENIDORM1OLIVIA PEIRO SABATERC.A. SAFOR CAFEMAX
ANTONIO VILLAFAINA EGIDOC.A. LA XARA2CARMEN MEDINA FERNANDEZMULTIESPORT MARINA ALTA
DOMINGO MACHI ORTIZRUNNERS WORLD3TERESA GREGORI MUÑOZC.A. GATA
MASCULÍVETERÀ BFEMENÍ
JOSÉ V. MARTÍ ALBIÑANAUNIVERSIDAD POLITÉCNICA VALÈNCIA1CHRISTINA THOMASINDEPENDIENTE
ENRIQUE GALLEGO BUSTOAPOL·ANA2CACHITA CHALLISFRANC BENEYTO RUNNERS DENIA
VICENT DE JUAN DEVESAINDEPENDIENTE3ROSALIE ELLINGWORTHC.C. CAMALLAES
MASCULÍLOCALFEMENÍ
MIGUEL PÉREZ MARTÍINDEPENDIENTE1NICOLE ZUCCHINIINDEPENDIENTE
CRISTIAN FERREYRAATLETISME LLEBEIG XABIA2ROSANA BAS BELDAINDEPENDIENTE
JUAN CARLOS FULLANA ALVAREZC.A. LA XARA3MÓNICA PERELLÓ TALENSCENT CAMES POBLA DEL DUC