30 d’abril del 2011

Provincial de clubs de València. Aina Fornés, mínima en 400 m tanques

30-04-2011. Dissabte passat, a Gandia, va tindre lloc el campionat provincial de clubs de València. Dues atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van participar formant part del C.A. l'Alcúdia al qual estem associats en xiques.

Aina Fornés va prendre part en la prova de 400 m tanques i va quedar primera amb un temps excel·lent 1:05,67, mínima per al campionat d'Espanya d'aire lliure juvenil. Era la primera vegada que feia aquesta distància ja que en cadet són 300 m, i encara té molt de marge de millora. També hi va participar en llançament de javelina, amb una marca de 22,90 m, com a preparació per a la competició de proves combinades que farà el cap de setmana del 14 i 15 de maig.

Aida Pérez va participar en els 200 m llisos, mostrant la bona progressió que porta en el seu entrenament.

Els punts aconseguits per les dues atletes del C.A. Baleària Diànium van ser decisius perquè, al final, el C.A. l'Alcúdia aconseguira el campionat provincial absolut de València en la categoria femenina.