9 d’abril del 2011

Campionat provincial aleví i cadet

09-04-2011. Dissabte passat es va celebrar a Alacant la 1ª Jornada del Campionat Provincial dels jocs escolars en les categories aleví i cadet en el qual van participar els següents atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium amb bons resultats:

Jonasz Durut va participar per primera vegada en la prova de 1500 m obstacles, obtenint el 1r lloc amb una marca de 4:50 i obtenint la medalla d'or. Esperem que en la següent competició puga aconseguir la mínima per al campionat d'Espanya que és de 4:43.
Maria Perelló va participar en la prova de 1000 m llisos, obtenint el 4t lloc amb una marca de 3:26.
Patricia Mas va participar en la prova de llançament de disc, obtenint el 6è lloc amb una marca de 20,80m; era la primera vegada que feia a aquesta prova.
Emma Durut va participar en la prova de 2000 m llisos, obtenint el 4t lloc amb una marca de 8:07.
Alicia Vicens va participar en salt de llargada amb una marca de 3,26 m.