25 de maig del 2013

Jesús Ramis campió autonòmic infantil en 1000 m llisos i subcampió en 150 m llisos

25-05-2013. Cap de setmana intens per als atletes del C.A. Baleària Diànium. Dissabte a la vesprada a València van participar en el campionat autonòmic escolar infantil d'aire lliure amb uns resultats molt bons amb què van aconseguir dues medalles i tots els atletes van millorar les seues marques. Al campionat autonòmic participen en velocitat les 24 millors marques i en fons i en els concursos (salts i llançaments) les 16 millors marques.

Jesús Ramis va quedar campió autonòmic en la prova de 1000 m llisos amb millor marca personal 2:58.7 i subcampió en 150 m llisos amb una millor marca personal de 18.81 s.

Toni Perles va participar en la prova de 500 m llisos quedant en 8a posició amb una millor marca personal de 1:28; cal dir que era la seua segona competició i és infantil de primer any.

Marina Collado va participar en la prova de llançament de pes quedant en 8a posició amb una millor marca personal de 6.93 m; Marina és infantil de primer any i era la seua primera competició.

Elisa Castro i Alicia Vicens van participar en les proves de 80 m i 150 m millorant les dues les seues marques (11.39 s i 11.48 s en 80 m i 21.72 s i 21.57 s en 150 m).

David de los Santos, 11,14 s en 80 m llisos i 3:23 en 1000 m llisos, millorant en 8 s la seua millor marca personal.