5 de maig del 2013

Patricia López segona absoluta en el I Trail Gestalgar
Andrés Martí 3r en la seua categoria

05-05-2013. Diumenge passat es va celebrar el primer Trail de Gestalgar, tercera prova del Circuit Trail València 2013. Amb una distància de 20,70 Km i un desnivell positiu aproximat de 892 m, va ser la primera prova celebrada enguany dins del circuit, amb un perfil prou exigent i un recorregut veritablement de muntanya. La carrera va discórrer per un terreny situat a la vora del riu Túria, que malgrat haver-se cremat fa relativament pocs mesos, és realment bonic. Una bona cursa, amb una cuidada organització, que de segur contarà amb futures edicions.

HI van participar dos atletes del C.A. Tururac Sport Diànium. Entre els 300 corredors que van prendre l'eixida, Patricia López Vicedo va aconseguir el 2n lloc femení absolut amb un temps de 2:04:27 i Andrés Martí  el 3r lloc veterà masculí, 6è en la classificació general absoluta a 6 minuts del vencedor, amb un temps de 01:39:33.