6 de maig del 2013

Recepció d'Aina Fornés a l'Ajuntament de Dénia


06-05-2013. Dilluns passat, el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, Juan Carlos Signes, acompanyat d'altres membres de la corporació municipal, va fer una recepció oficial a l'atleta del C.A. Baleària Diànium, Aina Fornés, en reconeixement al premi d'Esportista en Edat escolar que recentment li ha concedit el Consejo Superior de Deportes. L'alcaldessa de Dénia es va excusar, per mitjà d'una telefonada, per haver d'assistir a una reunió en València. Aina va assistir acompanyada per la seua entrenadora, familiars, companys d'entrenament i altres amics.

En un acte molt senzill i emotiu, el regidor Juan Carlos Signes va comentar que és un orgull per a la ciutat comptar amb una atleta com Aina, i li va fer entrega d'una placa commemorativa i un val de regal per a compra de material esportiu en Les Tendes Reig.

El president del C.A. Baleària Diànium, Manolo Mas, va tindre unes paraules en què li va agrair la seua fidelitat al club de Dénia.

Per últim, Aina va donar les gràcies a l'Ajuntament, al club, als seus pares, entrenadora i als seus companys d'entrenament tot el recolzament que rep per a ajudar-la en el seu esforç.

El pròxim divendres dia 10, el President de la Generalitat, Alberto Fabra, li farà una recepció oficial en el Palau de la Generalitat. Aina s'ha mostrat molt satisfeta per aquest fet.