9 de maig del 2015

Lliga de Clubs. Divisió d'Honor.
Aina Fornés, Patrícia Mas i Emma Fornés participen amb el J.A. Elx.

09-05-2015. Dissabte passat es va disputar la primera jornada de la lliga de clubs espanyola. Tres atletes del C.A .Baleària Diànium van participar formant part del Juventud Atlética d'Elx, en qualitat de filials, en l'encontre de Divisió d'Honor, de categoria femenina, que va tindre lloc, justament a Elx, entre el J.A. d'Elx, que va ascendir la temporada passada, el Playas de Castelló, el Simply Scorpio de Saragossa i el Cuevas de Nerja de Màlaga.

Patrícia Mas va participar en la prova de llançament de martell; va quedar 5a amb una marca de 43.57m.

Emma Fornés vaquedar 8a en la prova de 400 m llisos, amb una marca de
1:03.45.

Aina Fornés va quedar 4a en la prova de 400 m tanques amb una marca de
1:03.34, a només una centèsima del tercer lloc. També va participar en el relleu 4x400 on l'equip d'Elx va quedar en 3r lloc amb un temps de 3:55.76.

El J.A. d'Elx va quedar en 4a posició amb 124.5 punts. En la classificació provisional, dels 16 equips de Divisió d'Honor, estan en 13è lloc.

La propera jornada de la lliga de Divisió d'Honor tindrà lloc el dia 23 de maig, on les nostres atletes participaran a Madrid en un encontre entre l'A.D. Marathon de Madrid, At. San Sebastián, Avinent Manresa i J.A. d'Elx.