23 de maig del 2015

Segona jornada de la lliga de Clubs (Divisió d'Honor)
Aina Fornés, Patrícia Mas i Emma Fornés participen amb el J.A. Elx

23-05-2015. dissabte passat, va tindre lloc la segona jornada de la Lliga de clubs en Divisió d'Honor, on tres atletes del C.A. Baleària Diànium van participar, formant part de l'equip femení del Juventud Atlética d'Elx en qualitat de filials, en l'encontre que va tindre lloc a Alcobendas entre els clubs A.D. Marathon, At. San Sebastian, Avinent Manresa i el propi Juventud Atlética d'Elx, que va protagonitzar una de les sorpreses de la jornada en superar l'Avinent Manresa per 19 punts. Aquest resultat li assegura pràcticament la permanència, una temporada més en Divisió d'Honor, ja que només necessita no quedar en l'últim lloc en la tercera jornada (final) que tindrà lloc el proper dissabte 13 de juny.

La primera de les nostres a participar va ser Patrícia Mas que va quedar en 6è lloc en la prova de llançament de martell, amb una marca de 42.08 m

Després, Aina Fornés va guanyar la cursa de 400 m tanques, amb molt bona marca 1:02.31. Aina va aconseguir el millor resultat, l'únic primer lloc, de totes les components de l'equip d'Elx. Aina també va prendre part del relleu 4x400, que van quedar en segon lloc, amb una marca de 3:57.20.

Per últim, Emma Fornés va quedar en 8a posició en la prova de 400 m llisos, amb una marca de 1:03.21.