9 de maig del 2015

Penyagolosa Trails
Pòdium per a Marco di Trana

09-05-2015. El dissabte es va celebrar, un dels esdeveniments del Trail Running més importants del panorama nacional, el Penyagolosa Trails en dues proves: la MIM de 63 Km (3000+) i la CSP de 118 Km (5400+).

La cursa tracta d’unir la ciutat de Castelló amb el poble de Sant Joan de Penyagolosa, recorrent quasi de costat a costat la província de Castelló per les sendes del camí dels peregrins. Una dura prova, que amb la calor, va posar a prova als més de 2000 corredors que hi havia en les dues curses i que va provocar un alt percentatge de retirades.

En la MIM o també coneguda com a marató i mitja, vam comptar amb la participació de 4 corredors del Trail Running Balearia Dianium Tururac, entrenats per Marc Bañuls. Els 4 corredors van utilitzar una bona estratègia de carrera on van avançar a més de 500 corredors al llarg de la prova, sabent-se dosificar en cada quilòmetre. Problemes com torcedures o problemes gastrointestinals, no van permetre que els corredors arribaren a la meta de Sant Joan de Penyagolosa molt satisfets per la bona cursa.

Els resultats van ser: Jordi Jorro 8:41:20 ( 229è), Santi Cambra 8:47:38 (261è), Josep Mut 8:53:40 (287è), Jose Miguel Navarro 9:57:33 (491è)

En la prova llarga CSP, va participar el corredor Marco DI Trana, que va poder acabar en una gran 3º posició de la categoria veterans masculí. Marco també va córrer de menys a més, arribant a avançar molts corredors i dosificant les forces fins al final on va arribar a meta, la mitjanit del diumenge, amb un gran resultat. Marco va fer un temps de 18:17:57 i va entrar en meta en la posició 44 de la general.