30 de maig del 2015

Patricia López guanyadora absoluta en la IV Perimetral a Benissa

30-05-2015. Dissabte passat es va celebrar la IV Perimetral a Benissa. La ja coneguda duresa de la prova i del terreny, es va accentuar notablement per la calor, provocant un gran nombre d'abandons.

En dones, una vegada més, Patrícia López va ser la vencedora absoluta. De les quatre edicions celebrades de la Perimetral, Patricia n'ha guanyat tres i va finalitzar en segona posició en l'altra. A més, en totes elles ha sigut la guanyadora del Premi Cromagnon, en ser la primera dona en arribar al cim de Bèrnia i acabar la carrera. Malgrat les lesions i la falta de quilòmetres en les cames, Patricia va parar el crono en 9:56:08.

De la secció de muntanya Tururac Sports C.A. Baleària Diànium també van participar Encarna Cardona, que va finalitzar en una formidable quarta posició absoluta amb una marca de 10:25:21. Ricard Pérez i Andrés Martí van córrer tota la prova al costat de Patri, finalitzant com ella en un temps de 9:56:00. I finalment Pep Mut, que desgraciadament es va veure obligat a abandonar per problemes físics.

L'equip format per Patri, Ricard i Andrés, van aconseguir vèncer en la categoria d'equip mixt.