21 de febrer del 2016

Aina Fornés 4a en 800 en el campionat d'Espanya promesa

20/21-02-2016. Aquest cap de setmana ha tingut lloc el campionat d'Espanya promesa en Sant Sebastià, amb la participació de l'atleta del C.A. Baleària Ddiànium Aina Fornés, en la prova de 800 m llisos.

Dissabte de vesprada, en la seua semifinal va estar al cap durant tota la cursa, junt amb una altra participant catalana. Al toc de campana, Aina va fer un canvi progressiu de ritme i va guanyar la cursa sense massa dificultats, obtenint el pas directe a la final. Va fer un temps de 2:18.87.
Diumenge, en la final, des del començament, dues de les participants es van escapar i Aina va liderar el grup perseguidor, però en la recta final va ser superada per una atleta riojana i va entrar en meta en 4a posició. Va fer un temps de 2:16.23 millorant la seua marca personal.