27 de febrer del 2016

Campionat autonòmic absolut
Aina Fornés 3a i Daniel Cano 4t en 800

27-02-2016. Dissabte passat, de vesprada, en el velòdrom Lluís Puig de València, va tindre lloc el campionat autonòmic absolut de pista coberta, amb la participació de dos atletes del C.A. Baleària Diànium.
Aina Fornés, en la prova de 800 m llisos, després de portar el pes de la cursa durant gran part del temps, es va veure sobre passada per altres dues atletes i va quedar en tercer lloc, amb una marca de 2:18.57.
La prova masculina dels 800 m llisos va estar dominada totalment del Antonio Reina, plusmarquista espanyol de diverses distàncies de mig fons, darrere d'ell, Daniel Cano es va mantindre sembre en el grup que es disputava la resta de medalles i va acabar en 4a posició, amb una marca de 1:55.22.