13 de febrer del 2016

DUATLÓ DE LA VALL D´UIXÓ

Triatletes de l´Escola Municipal de Triatló van participar en el Duatló. La prova se va disputar el 13 de febrer, passat dissabte.

En categoría cadet, Nacho Calabuig va entrar en meta en 6 posició, les distàncies a cobrir eren 2.2 km de carrera a peu, 10.1 km de cilisme i finalment 1.1 km de carrera a peu, Nacho va entrar en  la transició del primer segment una mica retardat, peró en el segment de bici va fer el segon millor temps i poder recuperar un poc entrant en meta en sixena posició, que fa que estiga segon en el Ranking autonómic en categoría cadet darrere de cuatre proves disputades, amb 54 punts i a 7 punts del primer.

En categoría infantil van participar Joan Puigcerver i Hugo Martínez, baix unes distàncies de 1.6 km de carrera peu, 6.9 km de bici i per últim 800 metres de carrera a peu. Joan Puicerver va entrar en meta en la 7 posició , fent el 2 millor temps en el primer segment de carrera a peu, Joan ocupa la cuarta posició en el Ranking Autonómic infantil amb 59 punts. Hugo pel seu costat va anar de menys a més, entrant en meta amb un temps de 30 minuts 17 segons. Hugo se trova en la posició 15 del Ranking i amb moltes possibilitats d´entrar en el top ten.

Els triatletes van poder fer servir per primera vegada una nova equipació, donar les gràcies als esponsors que han fet possible la realització de l´equipació i a la Directiva del Club.