21 de febrer del 2016

PODIUMS EN EL DUATLÓ ESCOLAR SAN VICENT DEL RASPEIG

El passat diumenge va tindre lloc la primera edició del Duatló Escolar de San Vicent del Raspeig, fins eixa localitat se van desplaçar els nostres triatletes una vegada més per a poder participar-hi.

En categoria cadet Nacho Calabuig, baix unes distàncies de 2.5 km de carrera a peu, 9 km de ciclisme i finalment 1.250 km de carrera peu va ser el millor entrant en meta amb un temps de 29:50 minuts, va ser en l'últim segment on Nacho va apretar i va poder escapar-se d'un grupet que havíem estat junts fins eixe moment.
En la mateixa categoria Ismael Sbai va fer 6 de la general entrant en meta amb un temps de 31:39, Ismael va poder recuperar posicions després del primer segment gràcies a fer el millor temps de tots els cadet en el segment de bici, a una velocitat mitja de 35 km/h.

En categoria infantil també el Club Diànium va tornar a repetir l'èxit, aquesta vegada va ser Joan Puigcerver, que amb un temps de 25:15 minuts se va proclamar campió en la seua categoria. En aquesta categoria hi havia que cobrir unes distàncies de 2 km carrera a peu, ciclisme 7.2 km i finalment, 1 km de córrer. Joan va estar des de el primer moment al capdavant de la prova i no va parar fins crear la meta. En la mateixa categoria Hugo Martínez va fer 9 en la general amb un temps de 28:59.
Per últim el més jove de l'expedició Damià Puigcerver, en categoria benjamí i baix unes distàncies de 500 metres de carrera peu. 1.8 km de bici i 250 metres de correr finals, va entrar en meta en  sèptima posició amb un temps de 9:31.
podem dir que els nostres triatletes va fer un molt bon Duatló a San Vicent. Els alumnes de l'Escola Municipal de Triatló baix la supervisió del Monitor Saúl Escobar tornaran a competir el proper dissabte a Muro d'Alcoi en un duatló fase provincial.