24 d’abril del 2016

3a Marxa Solidària a favor del CEE Raquel Payà

24-04-2016. Diumenge passat va tindre lloc la 3a marxa solidària a favor del CEE Raquel Payà, amv una distància de 7000 m pels carrers de Dénia, i amb la participació d'un bon nombre de corredors del C.A. Baleària Diànium.

José Miguel Navarro Rafet va quedar tercer de la general i 2n en veterans A, amb un temps de 24:02. Mayca Sala (28:41) va ser la guanyadora de la classificació general femenina.

També van participar Jordi Jorro (27:52), Santi Cambra (28:17), Àlvar Gonzàlez (29:00), Leire Bisquert (30:41) i Maite Cabrera (39:25).

La carrera de 7.000 metres va estar controlada des del mateix inici per Fran López, atleta del grup Enganxa’t a Córrer que va posar terra pel mig i es va marxar en solitari. Uns metres darrere, Pedro Martínez va mantenir un ritme constant durant la primera volta i va intentar retallar l'avantatge en la segona. No ho va poder fer i va ser segon en homes amb un registre de 23:45. El tercer a arribar va ser, José Miguel Navarro Rafet, del Club Atletisme Baleària Dianium amb un temps de 24:02 segons. En dones la primera a arribar a la meta va ser la veterana Mayca Sala del Club Atletisme Baleària Dianium amb una marca de 28:41.