2 d’abril del 2016

Volta a peu Dénia 2016

02-04-2016. Dissabte passat, el C.A. Baleària Diànium i l'Ajuntament de Dénia van organitzar la Volta a peu a Dénia 2016. Per primera vegada, després de molts anys, s'organitzava al casc urbà de Dénia, un prova del circuit a peu Marina Alta i va resultar un gran èxit tant per l'organització, com per la participació de 1300 corredors en la cursa gran i 175 en les curses escolars.
L'organització de la volta a peu a Dénia ha sigut possible gràcies al treball conjunt entre el club i l'Ajuntament de Dénia, la participació de més d'un centenar de voluntaris i la col·laboració de moltes empreses i entitats: Baleària, la Fundació Dénia, Akí, Supermercados Más y más, la clínica esportiva REMA, Farmàcia Romany, Peretó, la Marina de Dénia, Creu Roja, Protecció civil, Policia local, el grup Almanxara, el club ciclista Dénia i la Unió ciclista Montgó, Publidom, Pavasal, Hermanos Maristas, Pelarcítric, Spat Modular, Aqualia, a les quals volem agrair la seua ajuda.

La premsa i les xarxes socials s'han fet ressò de l'esdeveniment i el club Baleària Diànium ha rebut felicitacions de moltes organitzacions i corredors participants

Resultats complets: http://www.somesport.com