23 d’abril del 2016

DUATLÓ NOVELDA. PODIO DE JOAN PUIGCERVER

23-04-2016. El passat dissabte va tindre lloc el duatló escolar de Novelda, fins aquesta ciutat se van anar triatletes del Club Diànium de l'EMT per a disputar-la.

En categoria cadet, baix unes distàncies de 2.7 km de carrera a peu, 8.4 km de ciclisme i finalment 1.350 km de carrera a peu. Nacho Calabuig va entrar en meta en 5a posició, i Javier Cornejo en 10a posició.

En categoria infantil Joan Puigcerver va guanyar entrant en meta amb un temps de 22:15, en la mateixa categoria Hugo Martínez va fer una meritòria sisena posició. Les distàncies en esta categoria van ser 2 km carrera a peu, 6.4 km de ciclisme i finalment 1 km de carrera a peu. Joan en tot moment va estar al capdavant de la cursa fent en tots els segments el millor temps.