29 de maig del 2022

Andreu Riera en el Campionat d'Espanya Sub14

28/29-05-2022 El cap de setmana passat es va disputar a Torrevella el Campionat d'Espanya Sub14, on va participar l'atleta de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium Andreu Riera Valero, acompanyat de la seua entrenadora Aina Fornés

Aquest campionat es basa en una sèrie de triatlons, que combinen 3 especialitats de l'atletisme. En concret, Andreu es va classificar en el triatló C juntament amb altres 35 xiquets d'arreu del país. Les proves a realitzar en aquest triatló són 80m tanques, salt de llargada i salt d'alçada. 

Dissabte de matí van tindre lloc els 80m tanques, on Andreu va aconseguir un molt bon registre de 14.11, el que suposa marca personal. Dissabte de vesprada Andreu va realitzar la prova de salt de llargada, on va obtindre un millor salt de 4.86, que també suposa marca personal per a ell. I diumenge en el salt d'alçada Andreu va superar el llistó en 1.33. 

En el conjunt de les tres proves, l'atleta de l'E.M.A de Dénia - C.A. Baleària Diànium va aconseguir un total de 1034 punts, aconseguint així una excel·lent 19a posició en el triatló C d'un total de 36 participants. Andreu va gaudir molt de l'experiència en la seua primera participació en un Campionat d'Espanya.