8 de maig del 2022

Damià Puigcerver, Pablo Negre, Aina Fornés i Miquel Castillo en concentracions del PNTD de proves combinades

08-05-2022 2 atletes del C.A. Baleària Diànium i els seus entrenadors han sigut convocats a dues concentracions del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva de la RFEA i la FACV. 

Les concentracions eren del sector de proves combinades. La concentració del dia 30 d'abril va tindre lloc a Castelló i es va centrar en l'especialitat de salt amb perxa i la del 8 de maig va tindre lloc a Gandia i es va centrar en les especialitats de llançament de disc i de javelina.

A Castelló, els sub18 Pablo Negre i Damià Puigcerver així com els seus entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo van compartir amb els millors atletes de proves combinades de la comunitat dues sessions tècniques de salt amb perxa impartides per un tècnic referent d'aquesta especialitat, Antonio Orta, entrenador del Campió d'Espanya Absolut de salt amb perxa en 2020 i 2021.

A Gandia, la jornada es va dividir en dues sessions tècniques, la del matí de llançament de disc, i la de la vesprada de llançament de javelina, impartides per un gran referent dels llançaments a nivell nacional, Juanvi Escolano.

Han sigut dues jornades intenses i de gran aprenentatge de les qual els nostres atletes i entrenadors han tornat amb moltes ganes de seguir millorant.