21 de maig del 2023

Campionat Autonòmic de Proves Combinades Sub14 i Sub16 a Castelló
Aitana Bertomeu, Iván Gómez, Katya Moreno, Yaiza Benítez, Eddy Martínez, Evangelina Ippolitova, Izan Monserrat i Pau Jagersma classificats

20/21-05-2023 Huit atletes de l'E.M.A de Dénia - C.A. Baleària Diànium es van classificar per poder participar en el Campionat Autonòmic de Proves Combinades Sub14 i Sub16 que va tindre lloc el cap de setmana passat a la pista d'atletisme de les instal·lacions esportives Gaetà Huguet (Castelló de la Plana).

En este campionat, només es classificaven els 16 atletes amb millor marca de proves combinades de la Comunitat en cadascuna de les categories.

En la categoria Sub16 femenina es van classificar Aitana Bertomeu Ferrer i Katya Moreno Dokiyenko, que van realitzar l'Hexatló aconseguint les següents marques en cadascuna de les proves i una molt bona 9a i 11a posició respectivament:
Hexatló sub16 fem 100m tanques Alçada Pes Llargada Javelina 600m Punts Lloc
Aitana Bertomeu Ferrer 16.79 1.38 8.45 4.79 28.42 1:57.00 3039 9
Katerina Moreno Dokiyenko 17.30 1.41 7.21 4.52 22.56 1:49.03 2844 11

En la categoria Sub16 masculina es van classificar Iván Gómez Martínez, Eddy Martínez Devesa i Pau Jagersma. Iván i Eddy van realitzar l'Octatló aconseguint les següents marques en cadascuna de les proves i una molt bona 10a i 11a posició respectivament. Pau no va poder finalitzar la combinada degut a una caiguda.
Octatló sub16 masc 100m Pes Alçada Disc 100m tanques Perxa Javelina 1000m Punts Lloc
Ivan Gomez Martinez 12.62 7.34 1.62 20.39 16.07 2.70 21.70 3:09.77 3387 10
Eddy Martinez Devesa 12.81 9.54 1.50 23.32 17.25 2.70 33.57 3:22.26 3380 11
Pau Jagersma Gonzalez 13.08

En la categoria Sub14 femenina es van classificar Yaiza Benítez Barea i Evangelina Ippolitova, que va realitzar el Pentatló aconseguint les següents marques en cadascuna de les proves i una molt bona 6a i 14a posició respectivament:
Pentatló sub14 fem 80m tanques Alçada Pes Llargada Javelina Punts Lloc
Yaiza Benitez Barea 14.64 1.38 6.07 4.54 22.56 1969 6
Evangelina Ippolitova 15.18 1.41 5.62 4.10 13.97 1646 14

En la categoria Sub14 masculina, es va classificar Izan Monserrat Fernández, que va realitzar l'Hexatló aconseguint les següents marques en cadascuna de les proves i una molt bona 14a posició: