14 de maig del 2023

Campionat Provincial de Proves Combinades Sub14 i Sub16 a Dénia
Pòdiums per a Aitana Bertomeu, Pau Jagersma, Iván Gómez, Katya Moreno i Yaiza Benítez

13/14-05-2023 El cap de setmana passat va tindre lloc a Dénia el Campionat Provincial de Proves Combinades Sub14 i Sub16 on van participar 36 atletes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium.

És de destacar que Aitana Bertomeu i Pau Jagersma es van proclamar campions provincials Sub16, Iván Gómez subcampió provincial Sub16 i Katya Moreno i Yaiza Benítez terceres provincials Sub16 i Sub14 respectivament. També va haver dos quarts llocs per als atletes deniers Eddy Martínez en Sub16 i Evangelina Ippolitova en Sub14.

En la categoria Sub16 masculina van realitzar l'Octatló, 8 proves distribuïdes entre la jornada de dissabte de matí i de diumenge de matí:
Octatló sub 16 m 100m Pes Alçada Disc 100m tanques Perxa Javelina 1000m Punts Lloc
Pau Jagersma Gonzalez 13.05 11.58 1.36 25.59 17.62 3.00 40.12 3:21.48 3539 1
Ivan Gomez Martinez 12.78 7.80 1.63 24.54 16.65 2.40 26.39 3:03.73 3464 2
Eddy Martinez Devesa 13.00 9.50 1.54 26.34 17.38 2.40 32.49 3:20.04 3356 4
Henry David Villafuerte Chiluiza 13.05 8.80 1.51 18.28 20.04 2.20 16.89 3:20.88 2628 7
Josep Mascarell Ribes 13.18 7.04 1.42 18.74 19.16 1.80 18.45 3:08.91 2571 8
Johan Tarres Tarres 13.91 9.11 1.30 20.61 22.72 3.10 22.86 3:21.70 2505 9
Jordi Alexis Velasquez Rafet 13.20 7.23

En la categoria Sub16 femenina van realitzar l'Hexatló, 6 proves distribuïdes entre la jornada de dissabte i de diumenge:
Emma Ordines Mengual 21.42 1.24 6.06 3.49 11.76 2:14.95 1527 20

En la categoria Sub14 masculina van realitzar l'Hexatló, un poquet diferent al Sub16 femení pel que va a les proves:
Mateo Manuel Chacon Perretti 12.60 3.62 3.82 18.84 SM 10.43 606 25

En la categoria Sub14 femenina van realitzar el Pentatló, 5 proves totes elles realitzades durant la jornada de diumenge:
Helena Gomez Gavila 19.22 1.00 4.99 3.44 10.83 719 41

Donar les gràcies a tots els voluntaris que han fet possible l'organització d'aquesta competició.

L'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium segueix amb el treball de les proves combinades i va recollint els fruits. La setmana vinent tindrà lloc el Campionat Autonòmic de Combinades a Castelló, on a partir de les marques aconseguides aquesta setmana al Campionat Provincial de Dénia, podran classificar-se alguns d'ells entre els 16 millors de la Comunitat per poder participar-hi.