7 de maig del 2023

Damià Puigcerver, Pablo Negre, Aina Fornés i Miquel Castillo en concentracions del PNTD de proves combinades

07-05-2023 Dos atletes del C.A. Baleària Diànium i els seus entrenadors han sigut convocats a la concentració del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva de la RFEA i la FACV.

La concentració, pertanyent al sector de proves combinades, es va realitzar a la pista d’atletisme de Castelló i es va centrar en l’entrenament de migfons. El tècnic encarregat d’impartir les sessions va ser Antonio Serrano, prestigiós entrenador de migfons i fons al CAR de Madrid on entrena alguns dels millors atletes espanyols del moment com Adel Mechaal, Marta Pérez, Irene Sánchez-Escribano o Daniela García.

Els atletes del C.A. Baleària Diànium convocats van ser els sub18 Pablo Negre i Damià Puigcerver així com els seus entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo. Van compartir la jornada amb els millors atletes de proves combinades de la comunitat en dues sessions d’entrenament.

Ha sigut una jornada molt profitosa per als atletes i entrenadors del club, que s’emporten coneixements i experiència per a seguir treballant i millorant.