10 de maig del 2023

El proper cap de setmana el C.A. Baleària Diànium organitza dues competicions al poliesportiu de Dénia

13/14-05-2023. El proper cap de setmana, el C.A. Baleària Diànium, juntament amb l'Ajuntament de Dénia, organitzem dues importants competicions a la pista d'atletisme del poliesportiu municipal de Dénia.

Dissabte de vesprada, organitzarem, per primera vegada, el campionat autonòmic absolut de clubs on els nostres equips (masculí i femení) es trobaran amb els millors equips de l'atletisme valencià. La competició començarà a les 16:00 amb les proves de disc i javelina femení i perxa masculí i acabarà sobre les 21:00 amb les dues proves de relleus 4x400. Seguidament es farà el lliurament de trofeus als tres equips guanyadors de cada categoria.

Dissabte de matí i diumenge de matí es disputarà, en les dues jornades, el campionat provincial escolar (sub14 i sub16) de proves combinades, on hi haurà una bona participació d'atletes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium. Els atletes sub14 xics i sub16 xiques faran un hexatló, i els sub16 xics un octatló; tots ells repartiran les seues proves entre dissabte de matí i diumenge de matí. Les atletes sub14 xiques faran un pentatló i el faran íntegrament diumenge de matí. La jornada de dissabte durarà entre les 9:30 i les 13:00 i la de diumenge entre les 9:30 i les 14:30 aproximadament. El lliurament de trofeus s'anirà fent diumenge tal com vagen acabant les diferents categories i serà, aproximadament entre les 12:00 en què acabaran les xiques sub16, i les 14:30 en què acabaran les xiques sub14.

Els horaris són provisionals i pot haver-hi encara algunes modificacions.

Horaris provisionals: