3 de juny del 2006

Emilio Vizcaya venç a la Cursa Popular Jesús Pobre.
Saïd Dai Day l'acompanya en el segon lloc del pòdium.
Juan Martínez, Aina Fornés i Lara Llobregat guanyen també en les seues categories
9 pòdiums i la major participació de tots els clubs per al C. A. Diànium

EMILIO VIZCAYA, atleta del C.A. Diànium Iscomar-Travermed-Pavasal-Baleària es va estrenar en el X Circuit a Peu de la Marina Alta vencent la Cursa Popular Jesús Pobre amb una gran autoritat sobre tots els seus rivals. Va fer els quasi 11 km de la cursa en 36:29. El seu company SAID DAI DAY va obtindre la segona plaça amb quasi un minut d'avantatge sobre José M. Garcia Barragán, del Llebeig de Xàbia, que va obtindre el tercer lloc. PERFECTO PUIG, que va aparcar momentàniament els triatlons, va arribar 5è dels sèniors i JUAN MARTÍNEZ, que l'acompanyava, va guanyar en veterans A. L'egemonia del nostre club va quedar palesa quan ANTONIO MASANET, JUANJO FORNÉS, VICTOR FERNÁNDEZ i LUIS VICENS arribaven a meta, a escassos minuts del guanyador Emilio.
En les categories menors, com sempre, van destacar les nostres petites estrelles particulars: AINA FORNÉS i LARA LLOBREGAT guanyaven les seues curses en Aleví fem i Infantil fem, respectivament.
També van pujar al pòdium JOAN FAR 2n en Barrufet masc, MIQUEL PIERA, que continua recuperant-se d'un trencament fibrilar que es va fer a la cursa de Xàbia i va quedar 2n en Aleví masc, ALBA SÁNCHEZ 3a en Aleví fem i BERTA RIVERA 2a en Senior fem.
Uns altres resultats destacables són els de CHRISTIAN ESCRIBANO i CARLES MIRALLES, 4t i 9è, respectivament, en Cadet masc, ANA GONZÁLEZ 5a en Infantil fem, JOSE MIGUEL CARPI 33è en Veterans A masc, DIONISIO CHELI 15è, ENRIQUE ROMANY 18è i JOSÉ MARIA JORRO 22è, tots ells en Veterans B masc, MANUEL MUÑOZ 13è i VICENT LLOPIS BOLUFER 14è en Juvenil masc i ANA TERENCIO 7a en Veterans B fem
Però el Club d'Atletisme Diànium Pavasal-Iscomar-Travermed-Baleària no va destacar només pels bons resultats dels seus millors atletes. Una vegada més va ser, segons les llistes que publica Som Esport en la seua web http://www.somesport.com el club amb major participació, gràcies als 60 atletes que van córrer defensant el nom del club.