18 de juny del 2006

Emilio Vizcaya, 9è en el Campionat d'Espanya de Carrera de Muntanya d'Ontinyent

Emilio Vizcaya, Juan Martínez i Antonio Masanet van participar el passat dia 18 de juny en el III Campionat d'Espanya de Carrera de Muntanya en Ontinyent, representant al Club d'Atletisme Diànium Travermed-Iscomar-Pavasal-Baleària.
La prova va ser duríssima, amb 12,9 km de desnivells de fins al 30%, que van fer al mateix Emilio declarar que havia sigut "la prova més dura de tota la seua carrera esportiva". Tot i que Emilio està acostumat a un altre tipus de curses, va obtindre una boníssima 9a posició, fent aquest recorregut "infernal" en 56 minuts i 21 segons. Juan Martínez i Antonio Massanet van arribar a meta junts, amb un temps d'1 hora 4 minuts i 45 segons, en les posicions 30 i 31 respectivament.