10 de juny del 2006

Saïd Dai Day, subcampió autonòmic de 10000 ml

Dissabte passat, 10 de juny, es va celebrar a Elx el Campionat Autonòmic absolut de 10000 metres llisos i fins allí es va desplaçar Saïd Dai Day, en representació del C. A. Diànium Pavasal-Baleària-Travermed-Iscomar.
Feia molt de vent en la pista d'atletisme d'Elx, cosa que va dificultar molt la marxa dels corredors. Saïd va fer una cursa tàctica, anant de menys a més; era la primera vegada que participava en un autonòmic d'aquestes característiques i va preferir guardar les forces per al final. L'última volta a la pista va començar a estirar fort i va començar a escurçar la distància que el separava de Luis Félix del Kelme Bikila, que anava el primer, però després d'uns 400 metres frenètics contra els adversaris i contra el vent, li van faltar uns metres de pista per a avançar al del Kelme i Saïd es va haver de conformar amb el segon lloc, a 2 segons del primer. Un subcampionat autonòmic, que després de vore la cursa semla poc per al que Saïd podia haver aconseguit i va fer mèrits, però que fa Saïd sentir-se molt satisfet.